12 modalitati prin care iti pierzi iubitul

By | September 25, 2017

Ai avut vreodată un iubit care a dispărut de pe fața pământului fără să înțelegi de ce? S-ar putea să-l fi îndepărtat făcând una sau mai multe din următoarele greșeli:

 1. Nu ai prieteni. Bărbații sunt atrași de femeile care au o viață socială activă. Dacă ai prieteni, înseamnă că în viața ta există persoane care vor să își petreacă timpul cu tine. Acest lucru este atractiv pentru un potențial partener. De asemenea îi arată că prietenii sunt importanți pentru tine și că el nu este centrul universului, așa că trebuie să depună mai mult efort pentru a petrece timp cu tine. De asemenea, puteți avea mai multe de povestit în cuplu. Daca îți abandonezi prietenii pentru a fi numai cu el, ai putea face o greșeală fatală.
 2. Ești irațional de geloasă. Daca ești foarte geloasă, înseamnă că ești nesigură pe tine și atracția va dispărea repede. Bărbații sunt atrași de femei care au încredere în propria persoană. Dacă ești geloasă, de exemplu când el vrea să meargă în oraș cu băieții, s-ar putea să plece rapid.
 3. Trimiți prea multe mesaje. În mod tipic, bărbații folosesc SMS-urile în mod diferit de femei, mai ales pentru chestiuni de logistică. Dacă îi trimiți prea multe mesaje, e posibil să te perceapă ca fiind sufocantă și să creadă că ai prea mult timp liber. Oricum, trimite mesaje mai puține și scurte.
 4. Nu ai nici un fel de hobby-uri.Bărbații sunt atrași de femeile interesante, care au propriile pasiuni și hobby-uri, precum și lucruri de care să vorbească. Așa că e un lucru bun să ai activități și interese în afara relației. Poate fi tentant să îți petreci tot timpul cu el, dar dacă ai activitățile proprii, asta te face mai interesantă, dar în același timp și mai fericită, pentru că viața ta va fi mai echilibrată.
 5. Vorbești despre copii. Nu e deloc interesant pentru un bărbat, mai ales la începutul unei relații. Pari imatură și plângăcioasă, așa că abține-te.
 6. Ești posesivă. Lasă-l să fie liber și să continue să facă lucrurile care îi plac. Dacă simte că nu îl lași să facă diverse lucruri, va începe să își piardă interesul pentru relație. Cuplurile rezistă mai mult în timp dacă fiecare are viața sa proprie în afara relației.
 7. Vorbești urât despre alte femei. Asta arată ca ești nesigură pe tine. Dacă vorbești de rău alte femei, asta poate da unui bărbat impresia că nu ai încredere în tine. Este bine să ai opinii, dar dacă acestea sunt critice la adresa unei alte femei, fără a fi în vreun fel constructive, nu e o chestie atractivă pentru un bărbat.
 8. Ești o regină a dramelor. Dacă creezi drame din orice vei da impresia că trebuie să se ocupe prea mult de tine. Este bineînțeles normal să reacționezi, dar ai grijă la proporțiile reacției tale.
 9. Dorești prea multă implicare de la început. Este bine să știi în ce direcție se îndreaptă o relație, dar e mai bine să o lași să evolueze natural, fără să îl presezi să se implice. Dacă simte că îl presezi, ai toate șansele să fugă. Dacă te iubește și te respectă, va dori să se implice fără să fie forțat. Dacă relația nu merge cum vrei tu, nu uita că și tu poți să îl părăsești pe el.
 10. Împărtășești prea multe. O parte din relație este încrederea acordată partenerului și lucrurile intime împărtășite cu el, dar nu fă asta prea repede. La început vă distrați și începeți să vă cunoașteți, nu vă descoperiți sufletele dintr-o dată și lucrurile nu devin intense peste noapte.
 11. Faci pe șefa. Nu fi șefa în relația cu un bărbat și aminteste-ți că s-a descurcat până la vârsta asta și fără tine. Dacă simți că trebuie să îl schimbi, probabil nu ești femeia potrivită pentru el.
 12. Aștepți ca el să plătească tot timpul când ieșiți în oraș. S-ar putea să lași impresia că nu dorești decât banii lui. Oferă-te să platești și tu din când în când, chiar dacă el te refuză.