Cum sa determini pe cineva sa se indragosteasca de tine

By | September 25, 2017

Crezi că dragostea nu poate fi controlată? Că este ceva ce apare întâmplător? Te înșeli: există o serie de reguli pe care, dacă le urmezi, ai toate șansele ca el (sau ea) să se îndrăgostească de tine:

 1. Acționează ca și părintele preferat al persoanei pe care vrei să o cucerești. Oamenii caută în mod inconștient pe cineva care să semene cu mama sau tata.
 2. Arată-i că nu ești ca “fosta” sau “fostul”. De obicei, oamenii își schimbă criteriile de căutare a partenerului după ce o relație s-a terminat prost. Așa că, dacă nu semeni cu fosta iubită/fostul iubit, ai un avantaj.
 3. Înțelege care sunt nevoile psihologice ale celuilalt și încearcă să i le satisfaci.
 4. Valorizează-te. Roagă-ți prietenii să vorbească despre tine în termeni foarte laudativi atunci când nu ești de față. Oamenii se gândesc întotdeauna că cineva este foarte valoros dacă aude că alții cred asta.
 5. Fă în așa fel încât să vă întâlniți cât mai des. Studiile arată că oamenii își aleg un partener de viață din rândul persoanelor cu care se întâlnesc frecvent. Cei care dispar lungi perioade de timp vor fi uitați.
 6. Fii misterios/ misterioasă. Cu cât intențiile tale sunt mai puțin înțelese, cu atât oamenii se vor gândi mai mult la tine și vor deveni mai atașați de tine.
 7. Zâmbește mai des dacă ești femeie și mai puțin dacă ești bărbat. Bărbații preferă femeile care zâmbesc mult și le evită pe cele care îi intimidează, în timp ce femeile preferă bărbații care par duri, în defavoarea celor drăguți.
 8. Arată-i că sunteți similari. Ori de câte ori observi o similitudine între voi, spune. Dacă aveți mai multe lucruri în comun, șansele ca el/ea să se îndrăgostească de tine cresc.
 9. Dispari atunci când îi este dor de tine. Dacă lui/ei i se face dor de tine, dispari fără să spui care sunt motivele. Astfel se va gândi și mai mult la tine.
 10. Crează confuzie. Nu fii întotdeauna drăguț/drăguță sau neprietenos/neprietenoasă, ci schimbă-ți strategia pentru a crea confuzie. Oamenii au tendința de a se gândi mai mult la cei pe care nu îi pot înțelege.
 11. Provocarea poate fi confundată cu dragostea. Dacă desfășurați împreună o activitate provocatoare, aceasta poate fi confundată cu dragostea, iar el/ea poate crede că se simte bine din cauză că se află în prezența ta.
 12. Laudă-te indirect. Oamenilor nu le plac cei care se laudă în mod direct, dar le plac foarte tare cei care se laudă indirect. Nu spune că ai un Ferrari, dar pune cheile de la Ferrari pe masă.
 13. Femeilor le plac băieții răi. Daca ești bărbat și pari disperat, suni prea des sau ești prea drăgut, ai pierdut. Femeilor le plac conducătorii, băieții duri, băieții răi și cei care au o grămadă de opțiuni.
 14. Arată-i că ai multe alte opțiuni, dar l-ai favorizat pe el/ai favorizat-o pe ea.
 15. Mimează-i limbajul corporal. Dacă ai un limbaj corporal și un ton al vocii similar cu al lui/al ei, va crede că sunteți similari.
 16. Dă-i atenție, apoi fii rece. Dă-i atenție câteva zile, și va începe să se întrebe dacă îți place de el/ea. Apoi dispari fără explicație câteva zile și se va gândi la tine tot timpul, pentru că nu știe ce s-a întâmplat.
 17. Arată că ai caracteristici opuse. Arată-i că ai trăsături opuse celor care nu îi plac la propria persoană. Dacă el/ea este timid, acționează în manieră îndrăzneață și extrovertită.
 18. Arată-ți trăsăturile pozitive una câte una.Oamenii își pierd interesul dacă cineva este predictibil. Așa că nu-ți folosi toți așii din mânecă la prima întâlnire, mai păstrează câțiva și pentru următoarele întâlniri.
 19. Sună în fiecare zi la o anumită oră, apoi oprește-te brusc. Când oamenii anticipează ceva ce nu se întâmplă, se vor gândi și mai mult la acel lucru. Cu cât cineva se gândește mai mult la tine, cu atât este mai probabil să se atașeze de tine.
 20. Înțelege trecutul lui/ei. Pe baza experiențelor trecute, oamenii își formează o hartă a dragostei, care determină de cine se vor simți atrași.