Formare in psihoterapia copilului si adolescentului din 14-15 martie 2020 la Timisoara

By | September 21, 2017

Incepe un nou grup de formare / specializare in psihoterapia integrativa a copilului si adolescentului  la Timisoara in 14-15 martie 2020, coordonat de dr. Oana Maria Popescu.  Formarea in psihoterapia integrativa a copilului si adolescentului este acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania si Asociatia Europeana Interdisciplinara pentru Terapie cu Copii si Tineri (EITACYP).   In urma parcurgerii programului de formare se obtine avizul de libera practica de la Colegiul Psihologilor din Romania si certificatul european pentru psihoterapia copilului.

Inscrieri si informatii suplimentare: email dr.oana.maria.popescu@gmail.com sau tel. 0730.591.771

Formatori: Oana Maria Popescu, Loredana Ileana Viscu, Silvia Georgiana Gane, Gabriel Balaci, Cristian Delcea, Adriana Oachis, Joanna Hewitt Evans (UK), Tina Peraica (Croatia)

Asistenti formatori: Corina Levu

Cine se poate inscrie? Se pot inscrie psihoterapeuti in supervizare, autonomi, specialisti si principali, indiferent de orientarea psihoterapeutica, care doresc sa se specializeze in psihoterapia copilului si adolescentului SAU absolventi de psihologie, psihopedagogie, medicina, teologie, filosofie, asistenta sociala.

Durata programului de formare: 2 ani si jumatate SAU 5 ani (pentru persoanele care nu au o alta formare in psihoterapie)