Formare in psihoterapie integrativa la Timisoara in 24-25 octombrie 2020

By | September 21, 2017

Incepe un nou grup de formare in psihoterapie integrativa la Timisoara, organizat de Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa (ACCPI) in colaborare cu centrul Psiho Blue Timisoara. Formarea in psihoterapie integrativa organizata de ACCPI (Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa) este acreditata de catre EAIP (European Association of Integrative Psychotherapy), de catre COPSI (Colegiul Psihologilor din Romania) si de catre FRP (Federatia Romana de Psihoterapie) astfel ca la finalul formarii se obtine avizul de libera practica in psihoterapie, certificatul european de psihoterapeut integrativ, certificatul FRP in psihoterapie, certificatul european de psihoterapie si certificatul international in psihoterapie.

Durata formarii in psihoterapie integrativa este 5 ani. La finalul primilor 3 ani se obtine avizul de libera practica ca psihoterapeut sub supervizare, astfel incat dupa 3 ani de formare puteti incepe sa practicati psihoterapia.

Cine se poate inscrie? Pot deveni psihoterapeuti absolventii facultatilor de psihologie, medicina, psihopedagogie, asistenta sociala, teologie, filosofie; de asemenea se pot inscrie studentii in anul 3 de la facultatile mentionate. Nu aveti nevoie de masterat pentru a deveni psihoterapeut. Formarea in psihoterapie acreditata de COPSI, EAIP si FRP va permite accesul in profesie pana la treapta de psihoterapeut principal (cea mai inalta treapta de acreditare), precum si obtinerea certificatului european si international in psihoterapie.

Coordonatorul grupului de la Timisoara: dr. Oana Maria Popescu, presedinte ACCPI, psihoterapeut principal, formator si supervizor in psihoterapie integrativa.

Echipa de formatori ACCPI: Oana Maria Popescu, Silvia Georgiana Gane, Loredana Ileana Viscu, Joanna Hewitt Evans (UK), Tina Peraica (Croatia), Minodora Chelemen (psihoterapie pozitiva), Adriana Oachis (psihodrama), Cristian Delcea (psihoterapia familiei), Gabriel Balaci (diagnostic psihanalitic).

Locul desfasurarii: Timisoara, str. Coriolan Baran (fosta Giurgiu) nr. 22 (piata Nicolae Balcescu). Modulele de formare se organizeaza la sfarsit de saptamana (sambata si duminica, sau vineri dupa-amiaza, sambata si duminica).

Pentru inscriere si informatii suplimentare:

dr.oana.maria.popescu@gmail.com

tel. 0730.591.771